Spring til indhold

Hvad er chakra?

Jeg arbejder mest med disse 7 chakraer. Hvert chakra står for hver sin bevidsthed, som jeg har beskrevet i nedenstående. 

Healing
  • Krone chakra: Dette chakra står åndelig kontakt og ens højere selv. Det er i dette chakra, hvor vi kan leve efter gamle overbevisninger, eller vi kan søge efter en højere bevidsthed. 
  • Pande chakra: Det står for det tredje øje og intuition. Her kan man være snæversynet, hvis dette chakra er i ubalance. Hvis det er i balance, så er man i stand til at se fra flere perspektiver og se den dybere mening. 
  • Hals chakra: Dette chakra handler om kommunikation til andre og om én selv. Man kan føle sig misforstået og deler ikke sin sandhed, eller man kan tale sin sandhed og være i stand til at høre, hvad andre har at sige. 
  • Hjerte chakra: Dette chakra står for kærlighed og relationer. I ubalance så holder man sine følelser tilbage og i balance er man i stand til at tilgive og give kærlighed til sig selv og andre. 
  • Solar plexus chakra: Her er ego’et / selvet. Her kan vores vrede og indre uro ligge. Det er også i dette chakra vi kan træde i karakter, og være selvsikker. 
  • Sakral chakra: Dette chakra handler om følelser. Her kan sidde undertrykte følelser og gammel sorg. Det er også her glæden og roen kan sidde. 
  • Rod chakra: Dette er chakraet, der omhandler din jordforbindelse. Det er også her usikkerhed og immunforsvar sidder. 

Hvis ét chakra er i ubalance, så kan det påvirke alle de andre chakraer. Dette kan medføre, at du blandt andet ikke føler dig hel, at du føler dig flad eller ikke altid er i overskud. Hvis alle chakraer er i balance, kan du føle, at du er hel og føle lykke. Hvert chakra roterer rundt om en akse – omkring din fysiske krop. Nogle af chakraerne kan rotere langsommere end de andre, eller hurtigere end de andre. Dette skyldes ubalancer i krop, sind og sjæl. Til tider har jeg oplevet, at et chakra også roterer den anden vej end de andre. Det er her ubalancen bliver tydelig for mig, og så er det her jeg vil få alle chakraer til at rotere samme vej, og i samme tempo. Man kan vel sige at jeg nulstiller dig. 

For at du kan styrke dine chakraer, og arbejde med dig selv for at forblive i denne balance, kan du få nogle værktøjer af mig, som du kan arbejde med. Jo mere du arbejder med dig selv og udvikler dig selv, jo længere og bedre vil healingen fungere. Dette er en lidt praktisk beskrivelse. Følelsen i dig kunne være, at du føler dig let og afslappet. Mange bliver også trætte. En lille dreng sagde engang til mig ”Jeg føler mig som en geléklump”. Dette er meget godt beskrevet.

Tak fordi du læste med